Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Hírek

2021. 08. 11. 10:00:00

Ha szereted a biciklitúrákat, de már unod mindig ugyanazokat a köröket róni, akkor neked lett kitalálva a Kellys elektromos kerékpár. Ezen a remek bringán új távlatok nyílnak meg előtted, hiszen olyan helyekre is eljuthatsz, ahová eddig nem sikerült.

2021. 08. 04. 11:00:00

A Giant elektromos kerékpár a 21. egyik legmodernebb városi közlekedési eszköze. El lehet felejteni a bosszúságot okozó dugókat és a türelmetlen sofőröket. Erőlködés nélkül juthatsz el a célodig még akkor is, hogyha egy forgalmas nagyvárosban élsz.

2021. 07. 07. 11:00:00

A kínálatban modern és minőségi akcios elektromos kerékpárok szerepelnek, amelyek megváltoztathatják a bringázásról kialakult képet. A pedelec modellek rásegítésének köszönhetően, különösebb erőfeszítés nélkül juthatsz el egyik helyről a másikra. Ez persze nem azt jelenti, hogy közben ne kéne mozognod, csupán a haladás sokkal kényelmesebbnek számít az elektromos kerékpárok nyergében.

2021. 05. 12. 10:00:00

Kitűnő felszereltség és praktikus kivitel jellemzi a Winora elektromos kerékpár modelleket, amelyek a lazább terepen is kényelmesnek bizonyulnak. Ez főként az első teleszkópnak köszönhető, ami jelentősen csillapítja a rázkódást, ezért kevésbé fárasztó földúton haladni a Winora elektromos kerékpár nyergében.

2021. 03. 17. 11:00:00

Az a távolság, ami eddig eltántorított egy nagyszerű kalandtól, nincs többé! Könnyedén átlépheted a határaidat, hogyha felpattansz az elektromos trekking kerékpár nyergébe. Egy új élmény vár a bringázást illetően. A nehéz útszakaszokon lazán keresztül lehet haladni, köszönhetően a pedelec modellek rásegítésének. Ha lemerül az akku, akkor sem maradsz a semmi közepén, csak tekerj tovább, mint egy átlagos bringával!

2021. 03. 03. 11:00:00

Az elektromos biciklik virágkorát éljük. Sokan úgy gondolják, hogy elvesz a kerékpározás valódi élményéből egy ilyen masina. Viszont, aki már próbálta, az jól tudja, hogy nem vesz el semmit, sőt, inkább teljesen más élményt kínál. A probléma valójában abban leledzik, hogy egyelőre elég magas áron lehet beszerezni ezeket a bringákat. Az akciós elektromos kerékpárok viszont remek lehetőségnek számítanak azoknak, akik a vásárláson gondolkodnak.

2019. 06. 14. 13:00:00

Az ideális kerékpárt keresed? A kínálat minden korábbinál szélesebb, és a gyártók igyekeznek olyan modellekkel jelen lenni a piacon, melyek maximálisan kiszolgálják az érdeklődők igényeit. Mindegy, hogy a csúcskategóriás modellek iránt érdeklődsz, vagy egy hétköznapi használatra alkalmas darabot keresel, napjaink kínálatában biztosan rábukkanhatsz új kedvencedre.