Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

ÁSZF

FIGYELEM!

Az általunk értékesített kerékpárok vázszámának regisztrálása és megőrzése kizárólag a vásárló felelőssége. Amennyiben ezt a vásárló elmulasztja, a Speed Bike Kft. semmilyen módon nem vonható felelősségre. A Speed Bike Kft. ezeket az adatokat nem köteles sem tárolni, sem regisztrálni.

Ahhoz, hogy a kerékpár szállítható legyen, a kormányt elfordítjuk, kivesszük a pedálokat, illetve adott esetben az első kereket is. Ezen dolgok helyreállít(tat)ása a Vásárló feladata.

 

A kormányhoz 5-ös, 6-os imbuszkulcs, vagy 12-es, 13-as villáskulcs szükséges, a pedálokat 5-ös, 6-os, 8-as imbuszkulccsal, vagy 15-ös villáskulccsal tudja meghúzni. Itt a menetet érdemes a betekerés előtt gépzsírral bekenni. A pedálok betekerésénél figyelni kell, hogy a jobb oldalra a jobb oldali pedált (Right felirat) jobbra tekerje, a bal oldalra a bal oldali pedált (Left felirat) balra tekerje! Az első kerekek visszaszereléséhez is 15-ös villáskulcs szükséges, ha esetleg nem lenne gyorszáras. Az első kereket úgy állítsa be abroncsféknél, hogy a féktest a villa előtt legyen (ne a villa, és az alsó vázcső között), tárcsaféknél pedig ugyanazon az oldalon legyen, mint a hátsó keréknél (bal oldal).

A BMX kerékpároknál a pegeket (ugrálókat) is leszereljük, ehhez 15-ös, 17-es, vagy 19-es csőkulcsra lesz szükség.
A fitnesz terméket eredeti állapotban kapja meg, tehát az összeszerelés a Vásárló feladata.

A kerékpárt 1 hónap, vagy kb. 100km után szervizbe kell vinni, mert nyúlni fognak a bowdenek, a csavarok lazulhatnak.

Dokumentum töltődik...