Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Cross trekking elektromos kerékpárok

Elektromos cross trekking - sportos e-bike túrakerékpárok nagy választékban, akár azonnal. Válasszd ki a neked legjobban tetszőt vagy kérd szakértő eladóink segítségét. Webáruházunkban megtalálod minden fontos e-bike gyártó kiemelkedő minőségű cross trekking pedelec - elektromos rásegítésű - kerékpárjait és a szükséges kiegészítőket.
Rendezés:

Gazdaságos választás a Kellys elektromos kerékpár

Manapság már nem nagyon van olyan neves gyártó, amelyik ne állna elő saját elektromos modellekkel. A Kellys elektromos kerékpár egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A maga kategóriájában sok esetben még mindig gazdaságosabb választás, mint más gyártók termékei. A felszereltséget illetően pedig nincs szégyellnivalója.

Miért éri meg a Kelly elektromos kerékpár? Mert sokan szeretnének áttérni elektromosra, viszont nem engedhetik meg magukat. Még viszonylag új technológiának számít és azt már megtanulhattuk, hogy ami új, az rendszerint drága. Természetesen a Kellys elektromos kerékpár is nagyságrendekkel drágább a hagyományos modelleknél, viszont nagyjából a középmezőnyben helyezkedik el a KTM-hez vagy a Haibike-hoz képest. Ennek ellenére, egy remekül összerakott bringával lehet gazdagabb az, aki úgy dönt, hogy ad egy esélyt a Kellys elektromos kerékpár valamelyik típusának.

Kellys elektromos kerékpár prémium felszereltséggel! A Kellys Theos I90 például a kategória csúcsát jelenti. A kifogástalan hajtásért és rásegítésért Shimano alkatrészek a felelősek. Ebbe beletartozik a Steps E8000-as 36V-s, 250W teljesítményre képes motor is, ami 70Nm leadására képes. Ezzel a modellel már bátran nekivághatunk az erdei ösvényeknek vagy a hegyi sziklás utaknak. A Fox villának és rugóstagnak köszönhetően, a bringa még a legnehezebb terepen is szinte ringatja azt, aki a nyergében ül. A Kellys elektromos kerékpárok városi használatra is tökéletesek. Ezekkel munkába is járhatunk, hiszen nem kell az izzadástól tartani, a rásegítésnek köszönhetően.