Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Városi e-bike

Elektromos városi - city - kerékpárok nagy választékban, a legjobb gyártók széles kínálatával, akár azonnal elviheted. Válasszd ki a neked legjobban tetsző városi elektromos keérkpárt vagy kérd szakértő eladóink segítségét. Webáruházunkban megtalálod minden fontos e-bike gyártó (KTM, KROSS, CUBE, GEPIDA, stb.) kiemelkedő minőségű pedelec városi/city kerékpárjait és a szükséges kiegészítőket.
Rendezés:

KTM elektromos kerékpár prémium kivitelben

Az elektromos bringák térhódítása tagadhatatlan. Egyre népszerűbbek, mégsem terjednek úgy, mint a futótűz. Ezzel egyidejűleg elektromos rollerből rengeteget láthatunk a városok utcáin. Akkor mi lehet a baj? Talán egy KTM elektromos kerékpár nem olyan megbízható, mint egy roller? A gond korántsem a technológiával van, hanem ebben az esetben inkább az ár a döntő kérdés.

Mennyibe kerül egy KTM elektromos kerékpár?

Mivel ezek már a prémiumkategóriába tartoznak a E-bike-ok esetében, ezért a városi változatok megközelítőleg 850-900 ezer Forintnál kezdődnek és meghaladhatják az 1 milliót. A kemény terepre szánt elektromos KTM MTB-k ennek a duplájába is kerülhetnek. De akkor miért éri meg ilyen bringát vásárolni? Teljesen más élmény egy ilyennel közlekedni a városban, mint a hagyományos biciklivel. Bármilyen öltözéket felkaphatsz magadra, hiszen nem fogsz megizzadni az erőltetett tekeréstől, mégis mozogsz, miközben használod. Nagyobb távot tehetsz meg egy KTM elektromos kerékpárral, a fejlett akkunak és az elektromos motornak köszönhetően. Lényegesen olcsóbb az üzemeltetése, mint egy autónak.

KTM elektromos kerékpár számos extrával

A középmotoros kialakítás rendkívül előnyös a súlyelosztás miatt. A légrugós villa elnyeli az út egyenetlenségeit. Az ülés is felfüggesztéssel rendelkezik, amitől még kényelmesebbé válik a haladás. A kormányon digitális kijelző található, amin nyomon követheted az aktuális sebességet, az akku töltöttségi szintjét, a megtett távolságot és sok más hasznos információt.