Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Elektromos kerékpár alkatrészek

Elektromos kerékpárod biztonságos üzemeléséhez szükséges alkatrészek.
Rendezés:

Hagyományos és modern elektromos kerékpár alkatrészek

Mitől függ, hogy mennyibe kerül egy kerékpár karbantartása? Elsősorban attól, hogy milyen sűrűn visszük szervizbe, továbbá a cserealkatrészek árától. Mert előfordul, hogy a régit, a kopottat le kell váltani. Az elektromos kerékpár alkatrész nem feltétlenül kerül többe, mint az átlagos biciklik esetében.

Mitől függ az elektromos kerékpár alkatrész ára? Attól, hogy milyen minőségig megyünk el a vásárlás során. A prémium kategóriában már találhatunk olyan elektromos kerékpár alkatrészeket is, ami kiteszi egy teljes belépő szintű bicikli árát. De pontosan mik lehetnek ezek az alkatrészek? Lényegében egy pedelec és egy e-bike ugyanúgy néz ki, mint egy átlagos bringa. Ezért az alkatrészek jelentős része kompatibilis ezekkel a típusokkal is. Ugyanúgy cserélhetünk üléscsövet, nyerget, gumikat, kormányszárat, kormányt, küllőt stb. Akkor lesz bonyolultabb dolgunk, hogyha a hajtásnál lép fel probléma. Például elfárad az akku vagy tönkremegy a rásegítő motor. Ilyenkor már mélyebben a zsebünkbe kell nyúlnunk, mivel ezek egy elektromos bringa legdrágább részei.

Speciális elektromos kerékpár alkatrészek: Tuningra is van lehetőség, például egy BOSCH Nyon 2021 átépítő kitt képében. Ezt beépítve, nemcsak egy elektromos, hanem egyenesen egy „okosbringa“ nyergére pattanhatunk fel minden alkalommal. A bringa összekapcsolhatóvá válik az okostelefonunkkal és ezáltal regisztrál minden útvonalat, helyzetmeghatározással rendelkezik és segít az új útvonalak felfedezésében is. Bizonyos elektromos kerékpár alkatrészek teljesen átlagosnak számítanak, de létezik egy olyan kategória is, amivel teljesen új szint érthető el a biciklizést illetően.