Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Winora elektromos kerékpár prémium kivitelben

Kitűnő felszereltség és praktikus kivitel jellemzi a Winora elektromos kerékpár modelleket, amelyek a lazább terepen is kényelmesnek bizonyulnak. Ez főként az első teleszkópnak köszönhető, ami jelentősen csillapítja a rázkódást, ezért kevésbé fárasztó földúton haladni a Winora elektromos kerékpár nyergében.

Ugyanakkor városi környezetben is tökéletes, elegáns közlekedési eszköznek számít, ami korszerű technológiával készült. Ezeken a modelleken az akkumulátor általában a vázon kívül, középen kapott helyett. Ez egy remek megoldás, mert így könnyű hozzáférést biztosít, ugyanakkor a súlyelosztás szempontjából is ez az ideális. A városi változatokkal ellentétben, itt már gyakoribb a többsebességes váltórendszer, ami szintén előnyt jelent a könnyebb haladást illetően. A váz geometriája sportosabb, ugyanakkor a tervezés során a kényelemről sem feledkeztek meg.

A Winora elektromos kerékpár már nem a belépő, hanem sokkal inkább a felső középkategóriát jelenti, ezért prémium kivitelre számíthat az, aki úgy dönt, hogy a négykerék helyett, inkább egy igazán innovatív elektromos kétkerekűvel szeretné a nyakába venni a várost. A méretes 28-as kerekek remek haladást biztosítanak. Könnyebben átgördül a kisebb úthibákon, akadályokon. A Winora elektromos kerékpár általában Bosch és Yamaha meghajtást használ. Mindkét gyártó az élvonalban helyezkedik el az elektromos kerékpárok technológiáját illetően. A megfelelő karbantartás mellett és egy kis odafigyeléssel, hosszú éveken keresztül hűséges társad lehet a mindennapok során.