Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Trekking e-bike - elektromos kerékpár

Rendezés:

Gazdaságos választás a Neuzer elektromos kerékpár

Az elektromos bringák világában belépő kategóriának számít és ami azt illeti, városi környezetben rendkívül praktikus. Megéri manapság egy Neuzer elektromos kerékpár? Milyen kompromisszumokkal jár egy ilyen bringa használata?

A Neuzer elektromos kerékpár a mindennapok hőse

Könnyűszerrel, kényelmesen eljuthatnunk a célunkig, környezetbarát módon, mivel teljes mértékben elfelejthetjük a káros anyagok kibocsátását. Ugyanolyan előnyökkel rendelkezik a Neuzer elektromos kerékpár, mint a többi drágább változat, viszont némileg visszafogottabb felszereltséggel kell beérnünk. Továbbá, ezeken a modelleken az akku nem a vázba építve található a bringa középső részén, hanem általában hátul, a csomagtartónál. Ez a hatótávra nincs negatív hatással, viszont a hátsó felfüggesztést jobban megterheli, ezért az alkatrészek, rendszeres karbantartást igényelnek.

Nincs gond, ha lemerül a Neuzer elektromos kerékpár

Ha lemerül, akkor ugyanúgy használhatod tovább, mint egy átlagos bringát, csupán számítanod kell arra, hogy így plusz terhet cipelsz, amit az akku és a motor testesít meg. A teljes töltöttség eléréséhez alig 4-5 órára van szükség és ezután újra élvezheted a Neuzer elektromos kerékpár előnyeit, ami főként a rásegítési szintekben mutatkozik meg. A nagyobb emelkedők, a hosszú útvonalak sokkal élvezetesebbé válnak, hiszen minimális erőfeszítéssel érhetsz el a célig. A tavaszi, nyári, kora őszi időszakban az autót is helyettesítheti. Jelentős összeget takaríthatsz meg, hiszen nem kell drága üzemanyagra költened. Egy pedelec bringa fogyasztása töredéke annak, amit egy autó igényel.