Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Ne induljunk el kerékpáros bukósisak nélkül!

A könnyelműség veszélyes, főleg, ha a közlekedésről van szó, ezért komoly sérüléseket szerezhetünk, a kerékpár bukósisak hiányából kifolyólag. Mindegy, hogy csak a sarki fűszeresig indulunk vagy hegyi biciklitúrára készülünk, a sisak viselete alapvető dolog.

A kerékpárost semmi sem védi a környezeti hatásoktól, ezért egy kisebb esés is veszélyes lehet, ha nem vagyunk elég körültekintőek a felszerelést illetően. Rendkívül sokféle létezik. Női, férfi, gyerek, országúti, MTB stb. Aki nem szakértője a témának, az nyugodtan kérje ki egy szakember véleményét a vásárlással kapcsolatban, mert így választható ki a legnagyobb védelmet és kényelmet biztosító kerékpár bukósisak. Sok esetben nem, de ennél a terméknél az ár is mérvadó lehet. Minél magasabb árkategóriában keresgélünk, annál minőségibb és fokozott védelmet biztosító bukósisakokat találhatunk.

A kerékpár bukósisak életet menthet!

Nemcsak extrém bringások és a profi sportolók vannak kitéve a fokozott veszélynek. Aki pusztán a városi közlekedés alternatívájaként pattan kerékpárra nap mint nap, az talán nagyobb veszéllyel néz szembe, mint az, aki egy nyugodt erdei túrára készül. Bizonyára mindenki tisztában van azzal, hogy melyik kerül ki győztesen, ha a kerékpár egy autó vagy busz útját keresztezi. A kerékpár bukósisak kiválasztásánál fontos a pontos méret, a modern anyaghasználat és lényeges a súlya is. Így hosszabb úton sem fárasztja a nyakat és a hátizmokat. Legyünk akármilyen profik és magabiztosak, a balesetek önhibánkon kívül is bekövetkezhetnek.

Tartalomhoz tartozó címkék: bukósisak kerékpár bukósisak