Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Bosch Intuvia Átépítő Készlet Bosch eBike Rendszerekhez

65.990 Ft
Írj véleményt a termékről Nem értékelt

FIGYELEM!!! Jelen termék szerelését, telepítését csak akkreditált Bosch kerékpár szakszerviz végezheti! A szerelést  a Bosch kerékpár szakszerviznek, aláírással, céges bélyegzéssel, és dátumozással kell igazolnia, az átépített pedelec kerékpár garanciafüzetében!

Az Intuvia garantálja az eBike könnyű és intuitív irányítását, és világos áttekintést nyújt az összes lovaglási adatról. A külön vezérlőegység lehetővé teszi, hogy a kezét biztonságosan tartsa a kormányon. A váltási ajánlás funkció biztosítja, hogy mindig a megfelelő sebességfokozatban járjon, ami megőrzi az akkumulátort és növeli a hatótávolságot.

Jellemzők

Rendkívül egyszerűen használható: intuitív kezelés a külön vezérlőegységen keresztül; Világos elrendezés: minden fontos információ - off-board módban is elérhető; Jó olvashatóság minden fényviszony mellett, példaértékű ergonómia és ergonomikus kezelés; Töltőállomás: Az Intuvia utazás közben az USB interfészen keresztül képes kamerákat és okostelefonokat tölteni; Az opcionális szervizintervallum kijelző mindig megmondja, hogy mikor kell az eBike-ot igénybe vennie egy szolgáltatásért; A két beállítással rendelkező járássegítő funkció segítséget nyújt gyalogláskor.

Okos vezérlőközpont könnyen olvasható LCD kijelzővel Utólag felszerelhető minden eBike-hoz Bosch meghajtóval Külön vezérlőegység biztosítja a biztonságos vezetést Öt vezetési mód áll rendelkezésre (Eco, Tour, Sport, Turbo, Off), valamint gyalogos segítség Alapvető utazási információk egy pillanat alatt: hatótávolság, utazási távolság és átlagos sebesség Fedélzeti üzemmód: minden alapvető információ akkor is megjelenik, ha leválasztják az eBike-ról.

Utólag felszerelhető termék a végfelhasználó számára.

súly:              150g

Platinum Intuvia Kitt Antracit tartalma:

- 1500 mm-es kábel a motorhoz

- Intuvia kijelző színes prémium csomagolásban

- kijelzőtartó

- kezelőegység (remote)

- 3 x 4 db gumi távtartó (31,8 mm, 25,4 mm, 22,2 mm)

Termékcsalád Bosch motor kompatibilitás:

Active Line Plus (BDU3XX)
Active Line (BDU3XX)
Performance Line Speed(BDU4XX)
Performance Line (BDU3XX)
Cargo Line / Speed (BDU4XX)
Active Line (BDU2XX)
Classic+ Line
Performance Line CX (BDU2XX)
Performance Line (BDU2XX)

Gyártó: Bosch

Termékoldali socials share

Műszaki adatok

Hasonló termékek