Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

CRANKBROTHERS STAMP LACE - PUMP FOR PEACE EDITION Enduro Kerékpáros Cipő

56.990 Ft
Írj véleményt a termékről Nem értékelt

A Stamp lapos cipő mindent megtesz, akár utcán, akár ösvényen. A külső talp a Crankbrothers Stamp pedáltesthez van optimalizálva, bár úgy tervezték, hogy bármilyen lapos pedállal hibátlanul működjön. Nagy súrlódású gumikeveréke optimális tapadást biztosít, a fül mélysége pedig elnyeli a csapokat, így biztosítva a biztonságos pedálcsatlakozást.
Egy jól átgondolt cipő a Crankbrothers-től platformpedálokhoz! A Stamp pedál formájú mintájának köszönhetően az MC2 talp tökéletesen tartja a pedált, ugyanakkor nagy tartósságot kínál. A pedál alatti merev rész átviszi a pedálozást az előre mozgásba, a talp lábujj alatti és sarok alatti lágyabb zónái pedig iránymintázattal lehetővé teszik a magabiztos járást felfelé és lefelé. A párnázott EVA betét gondoskodik az ütéselnyelésről. Könnyű és gyors fűzés a Speed ​​fűzőrendszernek köszönhetően, zseb a fűzőknek, hogy ne gabalyodjanak bele a láncba, lehúzás tépőzárral, szellőző hálós anyag, párnázott nyelv, gumi a saroknál és a lábujjnál védi a cipőt és a lábfejet, a tapadást a sarok kiválása ellen és a Crankbrothers dizájn részleteit. Tökéletesen átgondolt cipő kerékpározáshoz és kerékpár mellé sétáláshoz, amikor már nem bírod a bringán. A legjobb platform pedálokhoz.


MATCH COMPOUND
Lapos gumikeverékünket (MC2) a tapadás és a tartósság szempontjából optimalizáltuk. Nagy súrlódású, hogy tapadjon a pedáltesthez, és alacsony visszapattanási tulajdonságokkal rendelkezik a nedves rezgések miatt. A fülek lekerekítettek, hogy ellenálljanak a kopásnak.


MATCH OUTSOLE
A futófelület mintázata a kerékpárról való tapadásra lett kialakítva. Az irányított szögben elhelyezett lábujj- és sarokfülek tapadást biztosítanak meredek terepen felfelé vagy lefelé történő túrázáshoz. A lejtős lábujj járhatóságot biztosít meredek terepen.


MATCH SYSTEM

A futófelület mintázata a maximális érintkezési felületre és a pedálplatformmal való kompatibilitásra lett kialakítva. Ezen túlmenően, a fül mélysége a csapok mérete körül van kialakítva, hogy elnyelje a csaptestet.

Gyártó: Crankbrothers
Kapható választék:
Méret::
Szín::

Termékoldali socials share

Műszaki adatok