Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Bosch PowerTube 400 VERTICAL Elektromos Kerékpár Akkumulátor

261.990 Ft
Írj véleményt a termékről Nem értékelt
A Bosch akkumulátorok hatékony, hosszú élettartamú energiaforrások. Hatalmas futásteljesítményének, hosszú élettartamának és intelligens akkumulátor-kezelő rendszerének köszönhetően a Bosch lítium-ion akkumulátorok a piacon a legmodernebbek közé tartoznak. A Bosch eBike újratölthető akkumulátorok egyesítik a kis súlyt az ergonomikus kialakítással és az egyszerű kezeléssel. A kiváló minőségű lítium-ion akkumulátorok elemkezelő rendszere észleli a lehetséges hibaforrásokat és megvédi a cellákat a túlterheléstől.
A teljesítmény és az esztétika tekintetében a legmagasabb igényeknek is megfelel: A Bosch PowerTubes minden erejét megterheli, és kompakt méretének és minimalista kialakításának köszönhetően zökkenőmentesen integrálható az eBike-ba. Két változat (vízszintes vagy függőleges) létezik, amelyeket az eBike modelltől függően közvetlenül a gyártó telepít. A kifinomult technológia gondoskodik a gondtalan vezetési élvezetről: A biztonságos zár és a kiegészítő biztonsági retesz megakadályozza az elemek kiesését, ugyanakkor könnyedén eltávolíthatja őket. A Bosch az integrált lítium-ion akkumulátorok három változatát kínálja, amelyek minden eltérő energiatartalmú alkalmazási területet lefednek.

PowerTube 400

Az új PowerTube 400 bemutatja a városi kerékpár stílusát, és kompakt méretének és minimalista kialakításának köszönhetően ideális hatékonysággal integrálható az eBike-ba. Akár vízszintesen, akár függőlegesen van felszerelve, a 2,9 kg-os lítium-ion akkumulátor gondtalan vezetési élményt nyújt. A keretbe integrálható lítium-ion akkumulátorok kifinomult technológiája gondoskodik a gondtalan vezetési élvezetről, míg a biztonsági retesz megakadályozza, hogy az akkumulátor még kihívást jelentő terepen is kidőljön. Ennek ellenére az elemeket könnyedén ki lehet venni.

Kompatibilis:

- Active Line Plus (BDU3XX)
- Active Line (BDU3XX)
- Performance Line Speed(BDU4XX)
- Performance Line (BDU3XX)
- Cargo Line / Speed (BDU4XX)
- Active Line (BDU2XX)
- Performance Line CX (BDU2XX)
- Performance Line (BDU2XX)

FIGYELEM!!! A Li-Ion akkumullátorok szállítási követelményeinek megfelelő csomagolás az árban benne van.

Gyártó: Bosch

Termékoldali socials share

Műszaki adatok

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Hasonló termékek