Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

KTM MACINA SPORT 610 EASY ENTRY Unisex Elektromos Trekking Kerékpár 2021

1.584.600 Ft
1.426.140 Ft
Kedvezmény: 10%
Írj véleményt a termékről Nem értékelt

A KTM Macina Sport 610 Trekking E-Bike kerékpárral nagy hatótávval kerékpározhat 2021-ben. Az erőteljes Bosch ePerformance minőségi alkatrészekkel párosítva teszi a Macina Sport 610-et ideális e-kerékpárhoz egynapos vagy hétvégi kirándulásokhoz, valamint hosszabb túrákhoz is.

A KTM Macina Sport 610 - 2021 felszereltségének részletei:
- Macina Trekking Onroad váz alumíniumból
- Bosch Performance Line CX motor, 85 Nm
- Bosch Powertube 625 Wh akkumulátor + Kiox kijelző
- Suntour NCX-E légrugós villa 63 mm-es mozgással
- Shimano Deore XT M8100 12 sebességes hátsó váltó
- Schwalbe Marathon Mondial 42-622 abroncsok
- Szín: fekete matt (narancssárga flip + fekete)

A város határain túl vidékre a KTM Macina Sport 610 -gyel.

A Macina Sport alapja egy alumíniumból készült váz, amely belső kábelvezetéssel rendelkezik. A Macina Sport 610 a Suntour NCX-E légrugós villát kapta, így a túra során elhagyhatja az aszfaltot, és az továbbra is optimális tapadást biztosít. Elnyeli az apró ütéseket és kiegyenlíti a talaj egyenetlenségeit. Az NCX blokkolható meredek szerpentíneken, hogy megakadályozza a felesleges energiaveszteséget.

A sötétben vagy rossz fényviszonyok között elegendő megvilágításhoz nem választottak mást, mint egy kiváló minőségű Busch + Müller Lumotec IQ-X 150 Lux első LED-t, Toplight hátsó lámpával. Nem szabad megfeledkezni az ergonomikus Ergon GP3 kormánymarkolatokról sem, amelyek elsősorban a hosszú túrákat teszik kellemessé, valamint a 25 kg-os terhelhetőségű, Racktime, Snap-It kompatibilis csomagtartóról a csomagok számára.

A KTM Macina Sport 610-et a Bosch Performance Line CX középmotor erőteljes támogatása jellemzi. A 85 Nm és 250 wattos Performance Line CX meghajtó a maga nemében a legerősebb, és már az első lépéstől támogat.
A Bosch Powertube 625 Wh akkumulátor elegendő energiával látja el a nagy teljesítményű közepes motort. Ezt az elegáns trekking e-bike-ot a Bosch Kiox kijelzője vezérli. A Kiox segítségével négy különböző támogatási mód közül választhat, és olvashat fontos vezetési adatokat, például az aktuális sebességet, napi kilométereket vagy az akkumulátor hátralévő élettartamát.

Ezenkívül a KTM Macina Sport 610 Shimano Deore XT M8100 12 sebességes váltóval rendelkezik. Ez a 10-51 fogú Shimano Deore M6100 kazettával kombinálva kellemes áttételt és pontos sebességváltást biztosít. A rövid és sima sebességváltás során a motor automatikusan szabályozza a segédeszközt, így megkímélve az olyan alkatrészeket, mint a lánc és a lánckerék.

Ajánljuk: A KTM Macina Sport 610 egy sokoldalú trekking e-bike, amely a fejlett Bosch technológia előnyeiből származik. A masszív keret, a kiváló minőségű alkatrészek és az egyszerű kezelés a Macina Sport 610-et tökéletes társsá teszi a mindennapokban.

Gyártó: KTM
Szeretnéd kipróbálni? Foglalj időpontot!
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-28

Termékoldali socials share

Műszaki adatok

Hasonló termékek