Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Sárvédő E-BIKE

Rendezés:

Sok múlik a kerékpár sárvédőn

A kerékpár kiegészítők közül sokan jelentéktelennek tartják ezt a kiegészítőt és emiatt a legolcsóbbat, legegyszerűbbet választják vásárláskor. Ezzel csak az a gond, hogy a rosszul kiválasztott kerékpár sárvédő több fejfájást okoz, mint amennyi haszna van. Meglehet, hogy véd a felcsapódó víz és sár ellen… valameddig, de ha állandóan elmozdul, ide-oda csapódik a rázkódás miatt, akkor kereshetünk másikat. Ezért kell a biciklihez és a kerékpározási szokásainkhoz megfelelő kerékpár sárvédőt beszerezni.

A rögzítésük többféle módon történhet. A legnépszerűbbnek talán az egyszerű, lepattintható darabok számítanak. A kompozit műanyagból készült változatok előnye, hogy jól bírják a strapát. Mivel nincs rajtuk festés, ezért nem kopik, nem korrodálódik. Kellően merev, de ugyanakkor rugalmas is, ezért nem törik el. Menet közben halk haladást tesz lehetővé, ellentétben az acéllemezből készült sárvédőkkel.

Talán a legmodernebb változatnak a MonkeyLink Fender Connect sárvédő számít. Precíz csatlakozási pontjainak köszönhetően, felszerelve olyan, mintha a bicikli gyári alkatrésze lenne. Főként a hátsó kerékpár sárvédő tartogat érdekességeket ennél a modellnél. Amellett, hogy egyszerűen beállítható a tetszőleges szögben, hátsó fényszórót is tartalmaz, ami a MonkeyLink technológiának köszönhetően, az elektromos kerékpárod akkujához csatlakozik és arról üzemel. A világítás vezérlése ennek köszönhetően a kerékpár kijelzőjén keresztül valósítható meg. Praktikus és biztonságos megoldás, hiszen a legtöbb esetben az MTB kerékpárok nyeregcsövére szerelt hátsó lámpát eltakarják a kerékpár sárvédők.