Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

E-BIKE ÁLLAMI TÁMOGATÁS

ELEKTROMOS KERÉKPÁR VÁSÁRLÁS PÁLYÁZAT - EBIKE, PEDELEC KERÉKPÁR ÁLLAMI TÁMOGATÁS

ELÉRHETŐ KERÉKPÁRJAINK:

 

FIGYELEM! Az elektromos kerékpár állami támogatás a kamatmentes CETELEM áruhitellel nem vonható össze!

A pályázat visszaigazolását követően 10 napig áll módunkban a kerékpárt fenntartani a kedvezményezettnek. Előre egyeztetett esetben van lehetőség ezen időszak meghosszabbítására.

ÚJ INFORMÁCIÓK az elektromos kerékpárok támogatásáról!

A pályázat célja a kerékpárral munkába járók számának növelése ezzel elősegítve a települések légszennyezetségének a csökkentését. 

A támogatás kizárólag új elektromos rásegítésű kerékpárokra igényelhető. A pályázaton való részvételhez feltétel, hogy magyarországi lakhellyel rendelkező magánszemély legyen, online ügyfélkapu (ezen keresztül történik a pályázat leadása) és adószám, illetve a pályázat benyújtásától számítottan visszamenőleg legalább 3 hónapos munykaviszony szükséges.

A támogatás mértéke:

• Pedálszenzoros hajtási rendszerrel felszerelt elektromos rásegítésű kerékpárok esetén a támogatás maximális mértéke a beszerzés időpontjában érvényes maximum bruttó 600.000 Ft-os eladási ár 50 százaléka, de legfeljebb 100.000 forint.
• Nyomatékszenzoros hajtási rendszerrel felszerelt elektromos rásegítésű kerékpárok esetén a támogatás maximális mértéke a beszerzés időpontjában érvényes maximum bruttó 1 200.000 Ft-os eladási ár 50 százaléka, de legfeljebb 180.000 forint. A támogatással beszerezhető elektromos rásegítésű kerékp

A támogatást a Támogató az elszámolás jóváhagyását követően - a Kedvezményezett és a regisztrált Kereskedő között megkötött Engedményezési szerződés alapján a regisztrált Kereskedő részére folyósítja A pályázat benyújtását követően saját felelősségre az elektromos rásegítésű kerékpár beszerzése megkezdhető (azaz megrendelhető, adásvételi szerződés köthető és a beszerzési eljárásának megindításához szükséges, a megrendelő által a kereskedő részére előleg fizethető), de az elektromos rásegítésű kerékpár nem vehető át a Támogatói Okirat hatályba lépése előtt. Az elektromos rásegítésű kerékpár végszámla szerinti, a támogatási összeggel csökkentett vételár összegének kiegyenlítése a Kedvezményezett által kizárólag a Támogatói Okirat hatályba lépését követően történhet meg. A Támogatói Okirat kereskedő általi befogadásával a végszámla kiállítható. A végszámla fizetendő összege minimum a támogatás összege.

További információk:

- Pályázati felhívás

- Pályázói segédlet