Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

CRATONI C-LOOM Elektromos Kerékpár sisak 2020 - Több Színben

33.990 Ft
Írj véleményt a termékről Nem értékelt

Szeretne divatos lenni minden helyzetben? Akkor meg kell vásárolnia egy eredeti Cratoni C-Loom sisakot, amely díszíti Önt városi vagy elektromos kerékpárral való lovagláskor. A C-Loom tökéletesen kiegészíti üzleti ruháját és sportruházatát. Nem meglepő, hogy a C-Loom e-bike sisak már számos díjat nyert (például az Eurobike Award 2013). A C-Loom sisak további előnyei a beépített hátsó világítás és az alacsony súly.

A C-LOOM már évek óta elismert design csillag a városi kerékpáros sisakok körében. Az Eurobike Design Award nyertese, ez a város nélkülözhetetlen részévé vált. Biztosította a helyét a magazin borítóján. De nemcsak elegánsnak tűnik, hanem ideális illesztéssel és maximális kényelemmel is meggyőzi a használókat. Kiváló levegőkeringéssel és biztonságos illeszkedést garantál a könnyű-fit-rendszernek (LFS) köszönhetően, amelyet kényelmesen és egyénileg lehet beállítani. Az emberek szeretik, ha a C-LOOM látja őket, akár munkába áll, akár egy fagylalt szalonban vagy az operaház előtt. A C-LOOM az egyik legsikeresebb CRATONI kerékpáros sisak a városi életmód szektorban, és az e-bike ágazatban is bevezetett, különösen a városokban.

TISZTA TECHNOLÓGIA
Kompozit szerkezet - elválaszthatatlanul összekapcsolva. Az EPS védőanyagot közvetlenül a polikarbonát héjába habosítják. A könnyű sisak kialakítása érdekében, maximális ütésállósággal és az EPS belső és a PC külső réteg tökéletes összeolvadásával.


DOWNSHELL
Termékeinket speciális lefelé hajtottuk végre, hogy megakadályozzuk a bemélyedéseket és a karcolásokat, és növeljük azok tartósságát.


LFS - LIGHT FIT RENDSZER
A múltbeli tapasztalatok és kutatásaink eredményei alapján egy teljesen új követelményprofilt definiáltunk egy 180 ° -os beállítórendszerhez. A megfelelő illesztés elengedhetetlen, amikor minden második számít. A cél egy olyan rendszer kifejlesztése volt, amely gyorsan, biztonságosan és mégis kényelmesen tartja a sisakot a fején. A beállító mechanizmus rendkívül kicsi és könnyű, a méret két ujjal könnyen beállítható. Az LFS magassága háromszor is beállítható az optimális illeszkedés biztosítása érdekében. A tökéletes hevedervezetés korlátlan kényelmet biztosít a férfiak és a nők számára. Nagyobb teljesítmény egy teljes 15% -kal kevesebb súlyával a 100% -kal hatékonyabb rendszer számára!

ACT - LÉGCSATORNA-TECHNOLÓGIA
A belső csatornarendszer garantálja a bejövő és kimenő levegő tökéletes áramlását, és kiemelkedően magas szellőzési értékekhez vezet.


HÁTSÓ LÁMPA
Életmentő láthatóság: innovatív hátsó lámpáink alapvető, könnyen kezelhető biztonsági pluszot jelentenek. Csak egy egyszerű kattintással Ön vagy gyermekei felkészültek a sötétben és alkonyatkor zajló utakra.


REPÜLŐHÁLÓ PÁRNÁZÁS
Ön biztonságos oldalon van a légyháló-párnánkkal. Csökkenti annak a valószínűségét, hogy a rovarok irritálják a kerékpározást.


TISZTA TEX PÁRNÁK
A tiszta Tex párnákat antibakteriális kezeléssel borítják, és megakadályozzák a baktériumok képződését. Az eredmény egy hosszú termék élettartama és hosszú távú higiéniai frissessége.


NAGYOBB LÁTHATÓSÁG A HÁTSÓ VILÁGÍTÓSZALAG MIATT
Világítószalag a közúti forgalomban a szükséges láthatóság érdekében, amelyet praktikusan és vonzóan illeszt be a sisak hátuljába. Beépített hátsó világítószalagunk segítségével minden járművezető gyorsan és könnyen láthatja. Ez a eszköz különösen előnyös a munkavégzés során és a hideg hónapokban.

Gyártó: Cratoni
Kapható választék:
Szín::
Méret::

Termékoldali socials share

Műszaki adatok